Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    zpět do budoucnosti s černý a žlutý

    Pittsburgh Penguins budou mít nové plný úvazek dresy 2016-17. Levné Dresy NHL týmu se skládá z černé a žluté, perfektní kombinaci výkladu fanoušky lásky a vášně týmu.

    Tým byl tipovací v tomto směru na chvíli teď, od té doby se nyní domácí dresy byly zavedeny téměř univerzální chvály za to, jak ostré vypadaly jako alternativní dresy pro sezónu 2014-15. Udělali těm dresy ty, které nosili doma v průběhu play-off 2016 a úložiště tým byl de-zdůrazňovat starou "Vegas zlato" akcie a opravdu tlačí tradiční černá a žlutá. Nyní je tým plný úvazek zpět do černá / žlutá / bílá, a já se očekávat, že podobně šťastný reakci na odhalení těchto plný úvazek. Víme, že klub dres je velmi populární, jsme velmi rád, že jste si vybrat naše webové stránky Dres Pittsburgh Penguins.

    Tým vykopaný tento dres a barevné schéma poté, co vyhrál svůj druhý rovný Stanley Cup v roce 1992, takže je to snad jen vhodné, že jdou zpět do tohoto dresu, zatímco oni budou bránit Pohár mistrů. A to je také vhodné, aby Vegas zlato pryč dres také vyjde jako vítěz, protože poslední době to bylo opotřebované pera bruslil pohár v San Jose.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!