Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Zkušenosti Erika Johnsona mohly lavině pomoci

    Nejen Colorado Avalanche získala semeno č. 2, ale také bude jedním z favoritů, který vyhraje Stanley Cup 2020. Tým bude ve středu čelit arizonským kojotům. Lavina naposledy zvítězila na Stanley Cupu v roce 2001, ale v této sezoně skončila play-off třetí sezónu. Nathan MacKinnon zvládl v této sezoně 58 asistencí pro tým a Avalanche jsou 21-14-4, které svázaly pravidelné sezóny 1-1 proti Arizoně Coyotes.

    Lavina Colorado je tým s nejlepším skóre na Západě. Stále však musí pracovat, když v prvním kole play-off čelí zlatým rytířům Vegas. Jejich soupeři uzavírali pravidelnou sezónu se silnou notou. Erik Johnson tráví svůj hokejový offseason bez dres Colorado Avalanche, ale při sledování závodu svých koní. Jeho zkušenost bude pro Avs nepostradatelná. Ačkoli Johnson vynechal celkem 11 her se zraněním, Avs bude potřebovat Johnsonovu fyzičnost.

    Nazem Kadri začíná svou novou kapitolu, když se připojil k jednomu z nejlepších mladých týmů v NHL. Muž má nyní možnost uplatnit své dědictví play-off. Kadri byl silný na puk a ovlivnil skóre. Jeho spoluhráč Nathan MacKinnon je také připraven vytočit věci. Muž s nhl dresy je jedním z nejlepších hráčů na světě. Pro něj je to první skutečná šance na výhru. Laviny jsou zdravější a hlubší než dříve.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Colorado Avalanche

    Reacties

    Note: HTML is not translated!