Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Zetterberga musí nahradit Backlund

    Pro vzrušující hokejový zápas na začátek, a pokud můžeme nosit oblíbený tým Levné Dresy NHL se dívat na to je opravdu tak stojí za to. Švédská hokejová reprezentace se bude muset na letošním Světovém poháru obejít bez plánovaného kapitána Henrika Zetterberga. Zkušeného hokejistu zámořského klubu NHL Detroitu Red Wings, který není zdravotně v pořádku, nahradí útočník Mikael Backlund z Calgary.

    Šestatřicetiletý Zetterberg byl v nominaci švédské reprezentace jediným pamětníkem, který se představil na posledním Světovém poháru před 12 lety. Patří také do prestižního Triple Gold Clubu, protože vyhrál Stanley Cup, olympiádu a Světový pohár. Mnoho fanoušků se chtěli dívat na vzrušující hokejový zápas, pokud se vám líbí, můžete připraveni čekat na novou nadcházející sezónu s Dres Detroit Red Wings. Nyní ale další případný úspěch se švédskou reprezentací nezaznamená a kapitánskou pásku převezme sedmadvacetiletý Backlund, který se představil na letošním světovém šampionátu a na kontě má stříbro a dva bronzy.

    Kromě Zetterberga se trenérovi Gronborgovi museli omluvit i brankář Robin Lehner z Buffala, obránce Niklas Kronwall z Detroitu a útočník Alexander Steen ze St. Louis. Světový poháru odstartuje 17. září a završí 1. října. Švédsko má kurz na celkové vítězství 6.00, zatímco kurz na Finsko je 15.00. Podívejte se na hokejový zápas je radost, nenechte si ujít to se svými Levné NHL Dresy a podpořit svůj oblíbený tým.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Detroit Red Levné NHL Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!