Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Zdá se, že Blues se zpátky na trať

    Vzhledem k tomu, Mike Yeo převzal jako hlavní trenér, Blues vyhráli čtyři z pěti her a přesunut z Divoké karty místě třetím v centrální divizi. Jsou bodování cíle - 16 V těchto pěti her - a se nevzdáváme mnoho - jen jeden ve svých posledních třech hrách. Nádherné hry na vás čeká, jste prapare svůj oblíbený tým Levné Dresy NHL na jejich podporu.

    Obklopen tucet členů médií v největším trhu Hockey, Kevin Shattenkirk byl více než připraven na to, co přijde. A St. Louis Blues obránce neváhal ve svých odpovědích. On je jedním z nejžhavějších komodit na obchodním trhu - a je to dobře vědomi této skutečnosti. Lední hokej je velmi populární sport, hokejový Dres St. Louis Blues je velmi populární, nenechte si ujít to.

    Vladimir Tarasenko dává, nahrávat tři góly v posledních dvou hrách s jedním z nich k prodloužení hra-vítěz. Jake Allen zastavuje puky, vyhrál tři ze svých posledních čtyř her a vysílání 1,25 branky proti průměru a 0,958 save-procentní podíl v měsíci únoru. Trest kill je 15-for-15 v posledních pěti zápasech a Blues vést ligu od 14. ledna s plus-11 brankové diferenciálem na silnici.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres St. Louis Blues

    Reacties

    Note: HTML is not translated!