Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Většina hráčů Ducks si zaslouží uznání

    Anaheim Ducks hledají změny v soupisce. Taylor Hall je jedním z dominantních útočných talentů, který nikdo nemohl podcenit jeho podporu útoku Ducks. Bob Murray měl štěstí v koncepcích minulosti. Určitě bude spousta rozrušení a triumfů, ale fanoušci Ducks se nemají moc na co těšit. Ve skutečnosti se z kachen stal nebezpečný soupeř, když se jako první tým kvalifikovali do play-off Stanely Cup.

    Anaheim Ducks se v ročním žebříčku vyhlídek Corey Pronmana umisťují poměrně nízko. Tým přišel na 21. místě z 31 týmů NHL. Letos nejsou v play-off, ale pro fanoušky to není úplně neočekávané. Data ukazují, že většina mladších hráčů bojovala o Ducks s černými oranžovými dres Anaheim Ducks. Dallas Eakins se však těžce opřel o veterány skupiny. K přestavbě nedojde přes noc. Generální manažer Bob Murray musí doufat, že Ducks v nové sezóně předvedou výrazné zlepšení.

    Anaheim letos přidá výběr číslo 6 s Trevorem Zegrasem. Většina mladých talentů se však pravděpodobně nepohne. Hráči jako Adam Henrique, Hamhus Lindholm a Josh Manson by mohli být přemístěni, což by pomohlo urychlit přestavbu Ducks. Ve skutečnosti měli kachny spoustu hráčů, kterým se nedostalo uznání, které si zaslouží. Jednou nosili nhl dresy a bojovali o vyznamenání. A Ruslan Salei si bude pamatovat po tragické ztrátě před devíti lety.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Anaheim Ducks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!