Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Tým USA porazí Kanada 4-2 ve Světovém poháru hokejové výstavy

    Vzrušující National Hockey League hra probíhá, mnoho fanoušků na sobě Levné Dresy NHL svých oblíbených hráčů na jejich podporu. Obránce Dustin Byfuglien a předá Kyle Palmieri nahradí Jacka Johnsona a Brandon Dubinsky ve Spojených státech nastoupit na souboj proti Kanadě na Světový pohár v ledním hokeji.

    Pojďme fandit jim, oni jsou obzvláště populární klub Dres USA Team, pokud si koupíte dárek, myslím, že hokejový dres je velmi dobrá volba. Který se stal realitou v ohromující 3-0 ztráty Američanů o málo známý Team Europe v sobotu v otvíráku Světového poháru. S ofenzivní obránce Dustin Byfuglien a 30-střelcem Kyle Palmieri poškrábal se USA snažily vytvářet kvalitní šancí a ocitne v nesnázích jednu hru do turnaje.

    Postoupit do hrát příští víkend v semifinále se USA musí buď porazit zvýhodněný Kanada v úterý nebo ve naději na zázrak jinde ve skupině A. S pouhými třemi hrami každý s každým hře, ztráta regulace je významná rána. Jako fanoušci koupit jejich Hokejové Dresy Pánské jsou nejlepší podporu pro ně, nenechte si to ujít.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres USA Team Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!