Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Tučňáci musí Kessel stejně řešit

    V příštím měsíci 2019 NHL Draft, kde se plánuje, že Pittsburgh Penguins vyzvednou a obrátí pozornost na obránce. Harley se umístil na 20. místě, které je velké, mobilní, kvalifikované a chytré, kteří postupovali ze slušné vyhlídky na 25-30 minut v noci. Scott Wheeler, který ho zařadil na 29. místo, si myslí, že Harley je opravdu mobilní pro svou velikost, světlo na svých hranách. Téměř každý souhlasí s tím, že Harley je velmi mladý hráč. Navíc, Moritz Seider a Ville Heinola jsou také na seznamu.

    Pittsburgh Penguins winger Phil Kessel je s největší pravděpodobností obchodován letos v létě. Potřeba Pittsburghu pro mladší a cenově dostupný talent. A přichází Kessel, který si musí sundat dres Pittsburgh Penguins. 31-letý winger má tři roky zbývající na jeho smlouvě. Arizona Coyotes by mohla být mezi týmy na seznamu preferovaných obchodních destinací v Kesselu. Během prázdninového víkendu Kessel údajně odmítl obchod s Minnesotou.

    Obchodování Kessel znamená jakoukoliv výhodu, kterou tučňáci měli v jednání. Kessel má upravený žádný pohyb a upravil ne-obchodní klauzule. Má ráda nhl dresy zdarma. Pokud je to Kesselova absolutní priorita, tučňáci mají potíže. A historie se může opakovat. Tučňáci by dostali balíček s Jasonem Zuckerem. Jedinou jasnou odpovědí v této chvíli je, že Penguins stejně musí Kessel řešit.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!