Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Toronto Maple Leafs porazilo Detroit Red Wings 5-4

    Po drsném úseku zápasů za poslední dva týdny si Toronto Maple Leafs připsali druhou výhru v řadě a porazili Detroit Red Wings 5:4.

    Přesun Sheldona Keefea oddělit pravé křídlo Mitche Marnera od centra Austona Matthewse a místo toho ho spárovat s centrem kapitána Leafs Johnem Tavaresem v Dresy NHLse okamžitě vyplatil.

    Muzzin v sobotu vstřelil svůj první gól v sezóně a pomohl potvrdit, že první třetina byla pro klub z analytického hlediska dobrá. Třetí gól Leafs přišel v úvodní minutě třetí třetiny, Veleno v dres Toronto Maple Leafs se zasloužil o druhý gól své kariéry v NHL, když tečoval střelu ze slotu.

    Kapitán John Tavares, který dvakrát skóroval a přidal asistenci. Tavares vypadá na začátku této sezóny o pět let mladší a v každém zápase byl v podstatě skvělý. A ještě jednou pro dobré opatření, Red Wings by skórovali s 28 sekundami do konce zápasu poté, co Marner v Dresy NHL skóroval a do tří minut zbývalo na 5:3.

    Jedinou do očí bijící slabinou Toronta Maple Leafs bylo, jak často byl obránce Leafs mimo pozici, takže brankáři byli nuceni odolávat nadcházející baráži.

    "Dosáhnout výsledků je určitě dobré," řekl hlavní trenér Maple Leafs. "Ale jak vidíme, jak probíhá třetí třetina s tím, že se stále vracejí do hry a pokračují v tlaku, není to dost dobré."

    Toronto Maple Leafs se vítězstvím posunulo na 4-4-1. Hráči Maple Leafs v dres Toronto Maple Leafs budou ve čtvrtek hostit úřadujícího pohárového šampiona Tampu Bay Lightning a v sobotu Boston Bruins.

    Verwante Tags

    Dresy NHL dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!