Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Útočník Bruins Patrice Bergeron získává Frank J. Selke Trophy

    Centr Boston Bruins Patrice Bergeron překonal rekord NHL, když popáté ve své kariéře získal Selke Trophy jako nejlépe bránící útočník NHL.

     

    Bergeron v Dres Boston Bruins převzal cenu v neděli po operaci šlachy na levém lokti a stále si není jistý, zda se vrátí v 19. sezóně. V červenci mu bude 37.

     

    Cena se uděluje každoročně útočníkovi „zvoleno jako nejlepší, aby vynikal v defenzivních aspektech hry.“Hokejové Dresy Česká Bergeron rekordně překonalo Boba Gaineyho, který vyhrál trofej čtyřikrát s Montreal Canadiens v letech 1977-81. Naposledy vyhrál v roce 2016-17 a byl finalistou rekordních 11 sezón v řadě.

     

    Po operaci na opravu šlachy, o které řekl, že se před několika lety zranil, se Bergeron připojil k vleklému seznamu Bruins, aby podstoupil nůž v týdnech, které následovaly po vyřazení klubu 14. května z play off.

     

    "Jsem poctěn touto ctí a sdílím toto ocenění se svými spoluhráči v minulosti i současnosti, mými trenéry, trenéry a celou organizací Boston Bruins," řekl Bergeron v Hokejové Dresy Česká.

     

    „Myslím, že je to jedna z věcí, na kterých se musíte svézt na vlně," řekl Bergeron s Hokejové Dresy Česká. „Myslím, že jde o další výzvu. Tato organizace a tento tým za poslední roky – dokonce desetiletí – viděly mnoho výzev. ."

     

    Po Bergeronovi v hlasování následovala řada známých jmen, včetně Eliase Lindholma, Aleksandera Barkova, Ryana O’Reillyho a Anthonyho Cirelliho, kteří završili první pětku.

     

    Bergeron je základem bostonské sestavy od svého výběru ve druhém kole draftu NHL v roce 2003. Během své 18leté kariéry nasbíral 400 gólů a 582 asistencí za 982 bodů v 1216 zápasech. Bergeronova budoucnost po této sezóně zůstává otázkou. Vzhledem k tomu, že je toto léto neomezeným volným hráčem, nechal se však slyšet, že jediné dvě reálné možnosti pro něj jsou znovu podepsat smlouvu s Bruins nebo odejít do důchodu.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!