Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Těžká bitva pro Blackhawks

    Chicago Blackhawks získal v neděli 2 minuty proti Minnesotě Wild. Před minulou středou se Blackhawksovi nepodařilo vybojovat v osmi po sobě jdoucích zápasech a jejich deset let trénovat uprostřed. Fanoušci v dres Chicago Blackhawks mají důvěru ve své hráče. Hawks nebyl jeden 33letý brankář pryč od hraní 2018 a přes Crawfordovou příležitostně brilantní hru v této sezóně nebyl posledním kusem, který je potřeboval dostat je do sezóny 2019. Proti králům Brandon Saad zvedl svůj pátý gól sezóny. Corey Crawford zastavil 31 ze 32 výstřelů a zvýšil svůj spořicí podíl na 0,916.

    Pokud se Hawksi chtějí dostat zpět do lovu do play-off, zoufale potřebují hru 8 až 10, kde hrají nad hokejem .650. Co nám přináší ti hráči v nhl dresy? Zatímco tam je více prostoru, aby se vyrovnal, přinejmenším tam je trochu pozitivní hybnost přichází od týmu. Není pochyb, že to bude těžká bitva pro Blackhawks. S jejich nedávným zlepšením v hře je možné, že mohou v této hře viset s Wildem. Existuje nějaká revizionistická historie, že Hawks potřeboval branku Coreyho Crawforda být zdravý, aby se vrátil do play-off.

    Verwante Tags

    dres Chicago Blackhawks nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!