Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Tampa Bay Lightning získává výhodu 2:0 v sérii

    Gól Rosse Coltona s 3,4 sekundami zbývajícími do konce pravidla přivedl Panthers ve čtvrtek v noci na provaz, když Lightning přešli od hlavičky k prodloužení k držení kladiva na svého státního rivala. Tampa Bay Lightning zvítězila 2:1 nad Floridou Panthers ve 2. zápase semifinále Východní konference ve čtvrtek večer.

     

    Hokejové Dresy Česká Floridy, aby se posunulo dál, musí vyhrát čtyři z posledních pěti zápasů — se třemi v Tampě. Lightning se ujali vedení po ricochetu od Coreyho Perryho. Steven Stamkos si připsal asistenci u branky. Po sedmi minutách do konce první třetiny vedli Lightning 1:0.

     

     

    Hokejové Dresy Česká  Panthers zatlačilo a nakonec remizovalo, když Luostarinen vstřelil svůj první gól v play off kariéry, když ve druhé třetině zbývalo 1:53. Člověk by si myslel, že Panthers dostanou spoustu šancí, co s tím časem něco vypracovat, ale nebylo tomu tak.

     

    Lightning jsou známí svou ofenzivní hrou, ale ukázali, že umí bránit a jsou ochotni se obětovat.

     

    Když se hra chýlila k prodloužení, Kučerov sledoval v Hokejové Dresy Česká puk podél zadní stěny a poslal přihrávku bez pohledu Coltonovi, který ji prostřelil kolem Bobrovského pro šokující konec zápasu.

     

    Gólman Lightning Andrei Vasilevskiy v Dres Tampa Bay Lightning předvedl 35 zákroků na 36 střel a nyní zastavil 98 ze 101 za poslední tři zápasy. Lightning zaznamenali v prvních devíti zápasech play off 11 přesilovkových gólů, což je stejný počet, jaký měli v prvních 11 zápasech po sezóně v loňském roce.

     

    "Když proti sobě hrajeme tak často, věci se opravdu vyhrotily, ale každý jednotlivý zápas nebude hrou století," řekl trenér Lightning Jon Cooper. "Takže (jsou to) dva týmy, které chtějí vyhrát a snaží se tím projít. …


    Reacties

    Note: HTML is not translated!