Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Tampa Bay Chargers porazili v prvním zápase Florida Panthers 4:1

    Edouard Bellemare vstřelil branku na začátku třetí třetiny, Andrei Vasilevskiy zůstal nažhavený s 34 zákroky a Tampa Bay Lightning zvítězili nad Floridou Panthers 4:1 v 1. zápase semifinálové série Východní konference v úterý večer.

     

    Vasilevskij znovu a znovu zabouchl dveře na Floridu. Během svých posledních tří zápasů – všechny vyhrál, včetně nedělního 7. zápasu v Torontu – zastavil 94 z 99 střel.

     

    Dres Tampa Bay Lightning začalo po většinu prvních dvou třetin pomalu zaostávat. Panthers LW Anthony Duclair vstřelil těsný gól, aby prolomil bezgólovou remízu na konci první třetiny.

     

    Kucherov v Hokejové Dresy Česká vstřelil Corey Perry přesilovkový gól na konci druhé třetiny, aby vyrovnal stav utkání na 1, a pak vstřelil jeden ze svých a dostal Lightning do vedení 3:1, když do konce zápasu zbývaly necelé čtyři minuty. .

     

    Druhá třetina přinesla dohromady šest penalt, po třech pro každý tým. Do konce třetiny zbývaly něco málo přes čtyři minuty a Lightning se konečně dostali na palubovku trefou po šikovném zákroku od RW Coreyho Perryho.

     

    O necelé dvě minuty později vstřelil Ross Colton v Hokejové Dresy Česká třetí gól Lightning s mužskou výhodou na 4:1.

     

    "Jsou příliš dobrý tým, tým veteránů, a neotevřou vám dveře," řekl dočasný trenér Floridy Andrew Brunette v Hokejové Dresy Česká. "Měli jsme své příležitosti. Jdeme na další zápas." ."

     

    Je to druhá sezóna v řadě, kdy se Lightning a Panthers potkají v play off. Tampa Bay loni vyhrála sérii 4:2. Lightning a Panthers vedli ve svých čtyřech zápasech v základní části 2:2.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!