Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Smlouva Thomase Hertle se Sharks se prodlužuje do roku 2030

    Tomáš Hertl se ve středu dohodl na osmileté smlouvě se San Jose Sharks. Finanční podmínky nebyly zveřejněny. Hertlova smlouva činí 65,1 milionu dolarů, průměrná roční hodnota je 8 137 500 dolarů. Neexistují žádné výkonnostní prémie, ale skutečný plat je rozdělen s podpisové bonusy a je předem nabitý.

     

    U Sharks Hertl spadá mezi 7,75 milionů dolarů Seana Couturiera a 8,5 milionů dolarů AAV Miky Zibanejada. Podmínky této smlouvy signalizují, že příští tři roky budou rozhodující pro to, aby se loď otočila a znovu se stala uchazečem.

     

    Hertl s dres San Jose Sharks č. 48 zažívá stále výbornou sezonu s 25 góly a 48 body v 59 zápasech za Sharks, přičemž v ofenzivě zaostává pouze za Timo Meierem.

     

    Hertl, kterého si Sharks vybrali v prvním kole (č. 17) draftu NHL 2012, s Hokejové Dresy Česká San Jose Sharks nasbíral 371 bodů (176 gólů, 195 asistencí) v 562 zápasech základní části a 42 bodů (24 gólů). , 18 asistencí) v 62 zápasech play off Stanley Cupu.

     

    „Je dobré podepsat pěknou dlouhou smlouvu a být franšízovým hráčem a být součástí Sharks," řekl Hertl v Hokejové Dresy Česká. „Je to čest, ale zároveň vím, co s tím přichází."

     

    Počáteční reakce na tento krok nebyla na internetu nijak zvlášť pozitivní, zvláště od lidí v hokeji, kteří nepocházejí ze San Jose. V každém případě Hertl s Hokejové Dresy Česká zůstane u jediné franšízy, kterou kdy poznal, a nadále sbírá body jako jeden z nejdůležitějších hráčů týmu.

     

    Navzdory všem pozitivům, které rozbíjely dosti bezútěšnou sezónu, Sharks ve čtvrtek v noci přišli naprázdno a brankář Cal Petersen a Kings vystříleli 3:0.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!