Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Sharks porazili Flames 4-3 ve špatném začátku

    Logan Couture a Alexander Barabanov s Hokejové Dresy Českáskórovali v rozmezí 28 sekund ve třetí třetině, čímž v úterý večer pomohli San Jose Sharks k výhře 4:3 nad Calgary Flames. Je to potřetí v této sezóně, kdy Sharks porazili Flames, nejlepší tým v Pacifické divizi. Všechny tři výhry byly v regulaci.

     

    Je to také poprvé v této sezóně, kdy Flames prohráli v regulaci poté, co šli do třetí třetiny s vedením (31-1-2).

     

    Flames se ujali vedení 3:1 4:08 ve druhém, když obránce Sharks Erik Karlsson v Hokejové Dresy Česká předal puk Gaudreauovi.

     

    Po 40 minutách prohrávalo San Jose s Dres San Jose Sharks na 3:2 na třetinu 11:07, když Tomáš Hertl zpracoval puk dopředu, kde Barabanov zaznamenal gól a asistenci, čímž si připsal své desáté sčítání v sezóně. konečný snímek.

     

    "Do třetího zápasu vedeme 3:2, doma, to je skvělé místo," řekl Matthew Tkachuk v Hokejové Dresy Česká, který si připsal dvě asistence. Calgary by se dostalo do vedení 4:1, kdyby Gaudreau našel síť při penaltovém rozstřelu, ale místo toho San Jose vstřelilo další tři góly zápasu.

     

    "Včerejší těžký den pro nás," řekl Couture novinářům po zápase. "Kdykoli vezmete ze šatny dva velmi oblíbené kluky, způsobí to trochu šok. "(Calgary je) velmi dobrý hokejový tým a letos jsme s nimi hráli tvrdě třikrát," Couture "Je důležité, aby naši velcí šli příkladem a všichni přišli dnes večer hrát."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!