Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Seznam dvou hlavních hráčů ve hře NHL 20

    Washingtonská hlavní města mají pochybné pokročilé statistiky, ale mají velký úspěch. Odhráli se v play off posledních v roce 2018, ale v minulé sezóně nedělali totéž. Washington byl nejhorším týmem v Corsi v play-off a nyní jej plánuje vylepšit. soustředili se na vítězství, ale na dres Washington Capitals. Matt Hendricks oznámil svůj odchod do důchodu po 11 letech strávených v NHL. Byl oblíbeným fanouškem ve Washingtonu kvůli jeho obraně.

    Tréninkový tábor a preseason se blíží. Očekává se, že Washington Capitals vrátí zpět svůj Stanley Cup. Někteří hráči přinesli stylové nhl dresy a opustili tým a jiní se přidali, aby přidali hloubku a vylepšili svou obranu. Tým však stále čelí smluvním situacím tří hráčů. Backstrom, Holtby a Kuznetsov jsou v poslední sezóně své smlouvy. Jak tým vyřeší problémy v blízké budoucnosti? Počkejte a uvidíme.

    Přijde k nám oblíbená videohra NHL 20. Washington Capitals také mít dva hráče bude seznam. John Carlson a Braden Holtby získali celkové hodnocení 89. Washington měl letos úspěšný návrh. Rezignovali na Christian Djoos a Chandler Stephenson, ale proces není tak plynulý. Djoos a Stephenson dostali každý kontrakt na 1,25 milionu USD a 1,05 milionu USD na jeden rok. Ale to, co opravdu dostali, není tolik. Hlavní města Washingtonu musí čelit přísnému rozpočtu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Washington Capitals

    Reacties

    Note: HTML is not translated!