Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Sezóna NHL 2022-23 začíná 7. října

    Dylan Larkin a Detroit Red Wings zahájili jednání o smlouvě, potvrdil kapitán v pátek během nahrávání podcastu 32 Thoughts.

     

    Jak již bylo řečeno, Larkin v Hokejové Dresy Česká v současné době vstupuje do posledního roku své smlouvy a pokud se neprodlouží, stane se po sezóně 2022-23 volným hráčem.

     

    Již druhou sezónu v řadě bude muset Hokejové Dresy Česká Detroitu Red Wings jmenovat alespoň dva nové náhradní kapitány, kteří budou podporovat kapitána Dylana Larkina. Loňští náhradníci Marc Staal a Danny DeKeyser již nejsou v týmu. Tento posun směrem k nové vedoucí skupině je jen dalším způsobem, jak se Red Wings po neuspokojivé sezóně 2021-22 mění.

     

    Raymond v Hokejové Dresy Česká bude v top linii Detroitu (včetně hvězdného centra Dylana Larkina a křídelníka Tylera Bertuzziho) v letech 2022-23; bude hrát více než 18:03 ice time, který měl v průměru loni, a jeho počet útoků téměř jistě výrazně poroste.

     

    Stejně jako Senators, Dres Detroit Red Wings již mělo na soupisce několik kusů, jako Moritz Seider, Lucas Raymond, Tyler Bertuzzi a Dylan Larkin. Takže to není tak, že by Red Wings všechno strhli a udělali spoustu významných podpisů a obchodů.

     

    Generální ředitel Red Wings Steve Yzerman se letos v létě aktivně podílel na získávání talentů kolem Larkina a podepsal smlouvu s volnými agenty Andrewem Coppem (Larkinův blízký přítel), Davidem Perronem, Ville Husso a Benem Chiarotem.

     

    Zatímco Bertuzzi hraje levé křídlo, Larkin hraje centra za Red Wings, což je pozice prémie v National Hockey League. Larkin, celkově 15. draftovaný Red Wings ve vstupním draftu NHL 2014 z University of Michigan, odehrál něco málo přes 500 zápasů a vstřelil téměř 150 gólů.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!