Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    San Jose Sharks podepsal Brinson Pasichnuk

    John Leonard doufá, že bude následovat obránce San Jose Sharks Mario Ferraro, který nemusí trávit čas v menších ligách. V UMassu si užil solidní sezónu nováčků a nyní je připraven na výzvu. Mladík vyrostl z basketbalové rodiny. John Leonard mohl nabídnout týmu dopředu hloubku, když Sharks postrádají hloubku útoku. Tým bude potřebovat úplně vylepšit své útočníky a Leonard je jen typ hráče, který Sharks potřebují.

    Udržení pobytu Boba Boughnera by mohlo být v nejlepším zájmu žraloka z offseason. Generální ředitel Doug Wilson řekl, že byl ohromen bývalým Florida Panthers. Boughner vede tým k záznamu 14-20-3, který lze považovat za obdivuhodný záznam. Boughner má dlouholeté zkušenosti jako asistent a hlavní trenér. Logan Couture se objevil se zlomeným kotníkem v nhl dresy, takže mu chybělo dalších 17 her. Tomas Hertl roztrhl ACL a MCL v levém koleni a Erik Karlsson si zlomil levý palec.

    Žraloci byli velmi zraněni, protože těžká zranění utrpěla pravděpodobně jejich tři nejlepší hráči. Ale všichni se musí dostat do formy a zůstat, když se pozastavení NHL natáhlo do začátku dubna. Dobrá zpráva od Sharks: Brinson Pasichnuk, obránce ze státu Arizona, souhlasil se smlouvou se Sharks a změnil dres San Jose Sharks, když o něj mělo zájem dalších 20 týmů NHL. Smlouva by umožnila mladým lidem hrát si se žraloky hru.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!