Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Rob Blake udržuje víru v hráče

    Los Angeles Kings nebyli schopni obrátit věci kolem této sezóny a jsou nyní v bezútěšné situaci. V tichomořské divizi se umístili na posledním místě a účast fanoušků byla dole. Brankářské trápení pokračují a v sobotu se s třetími přímými ztrátami vypořádali s Montrealskými Kanaďany. Někdo řekl, že udělali hru zajímavou, i když utrpěli ztrátu. A příští se v úterý vrátí do Los Angeles, aby čelili Minnesotě Wild.

    Vpřed Trevor Lewis bude umístěn do zraněné rezervy, když dostal zranění nižšího těla. 32-letý bude potřebovat nějaký čas, než se zotaví. Kings měli v posledních osmi hrách pouze jedno vítězství. Dres Los Angeles Kings je třeba dobře udržovat. Lewis má nejlepší 57,1 Corsi Pro procento mezi hráči Kings a má v této sezóně dva body v 16 hrách. A vždy byl spárován s Kylem Cliffordem. Je v posledním roce své smlouvy.

    Generální ředitel Kings Rob Blake byl s přestavbou soupisky trpělivý, i když je opět na dně NHL. Dobře se mu daří doplňovat zásobu potenciálního ropovodu týmu a připravovat nová nhl dresy. Celkový rozdíl mezi brankami pro Kings je -22, ale nejsou nejhorším týmem v Lize. Očekává se, že Rob Blake zamění několik málo výkonných hvězd. Musíme však mít důvěru v Blakey a držet trpělivost vůči všem hráčům.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Los Angeles Kings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!