Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Red Wings vynechali play off v každé z posledních šesti sezón

    Jedna z nejstarších rivalit v National Hockey League začíná novou kapitolu pro roky 2022-23, když Toronto Maple Leafs v pátek večer navštíví Detroit Red Wings v Little Caesars Arena v Detroitu. Toronto, které nyní bojuje v Atlantické divizi, má za sebou šest účastí v play off, ale od roku 2004 se nedostalo z prvního kola.

     

    Dres Detroit Red Wings si všimlo vedení Toronta Maple Leafs brzy 2:0, ale v pátek v předsezónní akci NHL dokázalo získat zpět svého odvěkého rivala a porazit ho 4:2.

     

    Tyler Bertuzzi v Hokejové Dresy Česká vedl Red Wings dvěma góly, včetně prázdné branky, zatímco Elmer Soderblom a Joe Veleno přidali singly za Red Wings, kteří si vylepšili předsezónní bilanci na 3:4. Vítězný gól Velena vstřelil v čase 8:13 třetí třetiny.

     

    Alex Nedeljkovic v Hokejové Dresy Česká ušel v brance Detroitu a zastavil 21 z 23 střel, kterým čelil. Ilja Samsonov odehrál v brance za Toronto celý zápas a zastavil 23 z 26 střel.

     

    Hokejové Dresy Česká Red Wings vynechalo postseason v každé z posledních šesti sezón a do této sezóny vstupuje s novým trenérem v Dereku Lalonde, který strávil poslední čtyři roky jako asistent u Lightning. Maple Leafs vedou v této předsezóně 4-1-0 se třemi výhrami v řadě, zatímco Detroit je 2-4-0 a poslední dvě prohrál.

     

    Pro nového trenéra Luka Richardsona nemůže být příliš povzbudivé, že jeho tým v prvních čtyřech přípravných zápasech vyhrál pouze jednou a byl přestřelen 123:87. "Vypadali jsme docela organizovaně na útěcích a koncové zóně a měli jsme příležitosti," řekl, "ale nestiskli jsme spoušť, abychom to dostali dovnitř."

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!