Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Red Wings rally pro vítězství nájezdech nad Bruins po brutální startu

    Detroit Red Wings následoval úděsný první období ve středu s mimořádným shromáždění v druhém. Poté, Frans Nielsen vstřelil rozhodující gól v přestřelce jako Red Wings limitován nepravděpodobný comeback, bití Boston Bruins 6-5 v Joe Louis Arena. Kouzelný lední hokej, dejte nám svědky vítězství; bychom měli nosit Levné Dresy NHL na jejich podporu.

    Red Wings vyhráli tři v řadě, jejich největší win pruh od šesti běhu hry od října 17-27. Po vzrušující OT, ve kterém oba týmy měl vynikající šance, Detroit dostal cílů z Thomas Vanek a Nielsen zvítězit 2-1 v přestřelce. Red Wings jsou 6-0 v přestřelek. Pokud se vám líbí tento tým, nenechte si ujít klubový Dres Detroit Red Wings.

    Wings získal svůj první tři-herní vítězná série od října, kdy Frans Nielsen skóroval ve třetím kole přestřelce středu v Joe Louis Arena. Že Wings porazili Atlantic Division soupeř Boston Bruins, 6-5, byl ohromující závěr ke hře, která viděla křídel stopy 3-0 9. minutě a po 4-1 20. Petr Mrázek dělal 23 ukládá v reliéfu, a Detroit Red Wings dokončili tři góly comeback s 6-5 přestřelce vítězství nad Boston Bruins v Joe Louis Areně ve středu.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!