Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Red Wings odvolání Tyler Bertuzzi z Grand Rapids

    Vánoce se blíží, jste připravit vaše oblíbené hvězdy Levné Dresy NHL oslavit s celou rodinou. Dnes Detroit Red Wings připomenout vpřed Tyler Bertuzzi z Grand Rapids Griffins.

    pokud zároveň je rád, nenechte si ujít jim populární Dres Detroit Red Wings. Bertuzzi mohl dělat jeho debutovat v NHL v úterý proti PhiladelphiaFlyers WellsFargo Center (7 hodin večer, Fox Sports Detroit). Klub umístil útočník Tomáš Vaněk (pohmožděný kyčelní) na dlouhodobě zraněného rezervy, se zpětnou platností do října 25. Vaněk není způsobilá pro přiznání až do 18. listopadu ve Washingtonu, nejdříve. Bertuzzi, 21, se objevila v devíti her pro Griffins ve své druhé profesionální sezoně, vroubkování čtyři body (dva góly, dvě asistence), což je plus-3 rating a šest trestných minut. On je svázán pro tým vedení s 28 střel na branku.

    Detroit Red Wings odhalily jednotných čísel jejich nově nabyté volní bude nosit. Frans Nielsen bude nosit č 51, stejný počet nosil s New York Islanders. Pouze dva hráči v historii klubu si oblékl toto číslo (Dmitrij Mironov v roce 1998 a Valtteri Filppula z 2006-13).

    Thomas Vanek se stal prvním hráčem v historii klubu nosit číslo 62. On nosí číslo 26 pro většinu z jeho kariéry, včetně poslední sezóně v Minnesotě. Tomáš Jurčo nosí toto číslo v Detroitu. Klub Hokejové Dresy Pánské je velmi populární a vy si to zaslouží.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Detroit Red Wings Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!