Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Rangers ve třetím zápase porazili Hurricanes 3:1

    Cestovní strasti Caroliny Hurricanes z prvního kola se přenesly do druhého kola v neděli odpoledne v Madison Square Garden, protože Canes prohráli 3:1 s Rangers a New York snížil deficit série 2:0 na 2:1.

     

    Gallant v Hokejové Dresy Česká věří, že Ryan Reaves zvládne budoucí drsné věci, protože tato série je velmi živá s náskokem Hurricanes polovičním na 2:1.

     

    Hvězdný brankář Igor Shesterkin v Hokejové Dresy Česká zachytil 43 ze 44 střel, kterým čelil ve 3. zápase týmového zápasu druhého kola Východní konference proti Carolina Hurricanes a vedl v neděli v Madison Square Garden k výhře 3:1.

     

    Mika Zibanejad v Dres New York Rangers vstřelil v první třetině přesilovkový gól a ve druhé třetině zařídil 30. gól Chrise Kreidera v play off v kariéře, když Rangers vyhráli čtvrtý domácí zápas po sezóně v řadě poté, co v prvních dvou zápasech série skórovali jednou. .

     

    New York mezitím proměnil svůj první přesilovkový gól v sérii od centra Miky Zibanejada a zajistil Rangers doma důležité vedení.

     

    Nehledě na náhodný gól proti, Igor Shesterkin v Hokejové Dresy Česká byl v této hře monstrem a proměnil 43 ze 44 střel, kterým čelil. Určitě to vypadalo ponuře, když jsme 0:2 šli domů, ale Rangers si v této sérii dali šanci obrovskou výhrou.

     

    "V této lize je těžké vyhrát na silnici. Dnes hráli na silnici tvrdě," řekl Gallant. "Doufám, že tato série bude jako (bostonská) a pak v 7. hře najdeme způsob, jak vyhrát ten velký zápas v jejich budově."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!