Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Rangers porazili bojující Flyers 6-3 a získali šestou výhru v řadě

    Artemi Panarin zaznamenal gól a dvě asistence a Igor Shesterkin předvedl 29 zákroků, čímž posílil hostující New York Rangers v neděli večer proti Chicagu Blackhawks 7:1 a dosáhl sedmého vítězství v sezóně.

     

    V první třetině udělalo Dres New York Rangers vše, co bylo v jejich silách, aby udrželo tyto série a zavěsilo tři góly na Arvida Soderbloma a Hawks. Filip Chytil zaznamenal první gól poté, co Adam Fox vychytal přihrávku Jacka Johnsona.

     

    Vesey, který měl ve čtvrtek večer dva góly při domácí výhře Rangers 3:1 proti Torontu, skóroval v Hokejové Dresy Česká 6:22 třetí třetiny a zajistil New Yorku vedení 4:2. Bylo to jeho šesté v sezóně a čtvrté z posledních devíti zápasů.

     

    "Myslel jsem, že dnes večer máme dobrou energii," řekl Tortorella v Hokejové Dresy Česká. „Myslel jsem, že jsme začali dobře. Byla to hra, která mohla dopadnout jakkoliv. ... Myslím, že naši kluci tvrdě pracují. Děláme chyby. Ale míra úsilí a energie, to mě opravdu netrápí.''

     

    Trouba v Hokejové Dresy Česká však nahrál na prázdnou branku s 2:08 a Lindgren přidal další, když zbývalo 48 sekund, aby zpečetil poslední výhru New Yorku, která v minulosti zpomalila začátek sezóny.

     

    Za posledních 20 let to bylo 4-11-5 pro Flyers a možná největší starostí je střela v defenzivě, kde se průměr týmu gólů proti nafoukl na 3,27, 21. místo v lize.

     

    Očekávám, že to bude dobrý zápas tam a zpět mezi dvěma týmy z play-off z minulé sezóny, ale dávám mírný náskok Torontu, protože sázím na Leafs, že tohle vyhrají v prodloužení, čímž skončí čtyři zápasy Rangers vítěznou sérii.

     

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Česká Dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!