Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Rangers položili základ pro pokračující úspěch v play off

    New York Rangers byli v sobotu vyřazeni z play-off Stanley Cupu Tampou Bay Lightning, když prohráli 2:1 v 6. zápase nejlepšího ze 7 finále Východní konference v Amalie Areně.

     

    Hokejové Dresy Česká Lightning od té doby vyhrálo 11 sérií play off v řadě – Cooper citoval bývalého trenéra Jackets Johna Tortorellu, jak řekl, že ve vítězství vytvořil „monstrum“ – a naučil se jednu ze svých nejdůležitějších lekcí proti Columbusu: Nic není dosaženo, pokud je to vydělané.

     

    Prezident a generální manažer Chris Drury efektivně stavěl na základech, které mu položil jeho předchůdce Jeff Gorton, a přivedl do týmu kluky s lepidlem, trochu odvahy k vyvážení dovedností a hlavního trenéra se správným temperamentem a přesným trenérským stylem tohoto týmu. potřebná u Gerarda Gallanta.

     

    Hokejové Dresy Česká Rangers se pokusí vyměnit svá práva na draftu NHL za výběr v polovině kola. Pokud ne, stane se UFA. O brankáře, jako je Edmonton Oilers, má letos v létě zájem několik týmů, což zvyšuje šance na výměnu.

     

    Nyní, pokud se Dres New York Rangers zalíbí Vaněčkovi nebo Samsonovovi, mohlo by to vydláždit cestu Alexandaru Georgievovi, aby se vydal opačným směrem. Tento 26letý hráč, čekající na RFA, udržel 0,898 procenta úspor prostřednictvím 33 vystoupení v tomto termínu a mohl by těžit ze změny prostředí.

     

    Hokejové Dresy Česká Rangers má také skvělou veteránskou hvězdu útočníka na stejné úrovni jako Stamkos. Jmenuje se Artemi Panarin, a přestože se Panarinovi v play off nedařilo tak, jako v základní části, stále měl 16 bodů ve 20 zápasech.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!