Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Phil Kessel na pípání o Team USA

    Miluju hokej fanoušci si nenechte ujít úžasnou hru, nosit jejich oblíbeného týmu Levné Dresy NHL pro jejich podporu bude dobrou paměť. Phil Kessel se vrátila do práce v pátek doufat, že mluvit o jeho požehnaně krátké létě poté, co pomohl Pittsburgh Penguins do svého čtvrtého Stanley Cupu v červnu.

    Kessel, vedoucí střelec pro Američany během 2014 olympijských her zimy, Má hodně fanoušků, jeho Dres Pittsburgh Penguins je také velmi populární, koupit jeho dresu dal s přáteli a rodinou je perfektní dárek.

    Kessel řekl, že by raději soustředit na sezónu 2016-17 jako Penguins snažit, aby se stal prvním týmem v téměř 20 let opakovat jako Champs. Bude trávit začátky táboře viděl, jak se jeho chirurgicky opraven ruka reagovat poté, co podstoupil menší postup v červenci. Pittsburgh je v létě trvala všechny 103 dní, sotva dost času, aby se ujistil všechny zúčastněné s týmem je šest-herní vítězství nad San Jose ve finále Stanley Cupu dostal do užít si jeden na jednoho času s nejcennější hardwarem svého sportu. Pittsburgh otevře preseason v úterý v Detroitu. Expozice doma otvírák Penguins je příští pátek proti Chicagu. Musíte být těší na své nádherné hře to, myslím, že na sobě jejich Hokejové Dresy Pánské bude nejlepší podporu pro ně.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!