Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Phil Kessel možná nestihne úvod nové sezóny

    Pittsburgh Penguins je velmi populární tým na světě, září se chystá čelit nové sezoně bude naše oblíbené hezký hráči nám nádhernou hru. Pokud si je chcete, můžete si připravit nové Hokejové Dresy v předstihu na jejich podporu.

    Hokejisté Pittsburghu možná vstoupí do nové sezóny bez jedné z hlavních opor své ofenzivy. My všichni se těšíme na jeho brzké uzdravení, budeme čekat, až ho nosit Pittsburgh Penguins dres hezký zápas pro nás. O nejisté situaci kolem útočníka Phila Kessela informoval zámořskou hokejovou veřejnost generální manažer Penguins Jim Rutherford. Americký reprezentant podstoupil 8. července operaci ruky. Jednalo se o zranění, které utrpěl již v úvodním zápase prvního kola letošního play off National Hockey League v sérii proti New Yorku Rangers.

    Podle Rutherforda je otázka, zda se osmadvacetiletý rodák z Madisonu stihne uzdravit do prvního utkání základní části, který čeká Tučňáky 13. října v Consol Energy Center proti Washingtonu Capitals. Kessel přestoupil do Pittsburghu 1. července 2015. Měl za sebou angažmá v Bostonu a Torontu. Novináři o něm tehdy psali, že ničí trenéry a nehraje pro tým. V play off 2016 všechno popřel a výraznou měrou pomohl Pittsburghu vyhrát Stanley Cup. Nová sezona začne brzy, tým Dresy NHL velmi populární, si to nenechte ujít.

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Pittsburgh Penguins dres Dresy NHL

    Reacties

    Note: HTML is not translated!