Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Petry a Ryan Poehlingovi se přestěhovali Canadiens do Pittsburgh Penguins

    Pens také postupují vpřed Ryan Poehling a pošlou Mikea Mathesona a draft do Montrealu.

     

    V sobotu se Dres Pittsburgh Penguins snažilo zlepšit svou situaci získáním obránce Jeffa Petryho a útočníka Ryana Poehlinga z Canadiens výměnou za obránce Mikea Mathesona a výběr ve čtvrtém kole draftu NHL 2023.

     

    Tito tři najatí během tří měsíců pomáhají vysvětlit, že Canadiens získali Mikea Mathesona oblečeného v Hokejové Dresy Česká a sobotního výběru ve čtvrtém kole od Pittsburgh Penguins pro Jeffa Petryho a Ryana Poehlinga, což je krok, který Canadiens ukončí. ' nejlepší příležitost ke snížení platu a zároveň dělá dobře Petry tím, že ho posílá do týmu s aspiracemi na Stanley Cup.

     

    "Stále pracujeme, mluvíme s několika týmy o Jeffu ​​Petrym v Hokejové Dresy Česká," řekl začátkem týdne generální manažer Canadiens Kent Hughes. "Je to naše priorita - pokud nám obchod funguje."

     

    Matheson v Hokejové Dresy Česká (28) zažívá nejlepší sezónu kariéry, v 74 zápasech vstřelil 11 gólů a zaznamenal 20 asistencí. Rodák z Pointe-Claire v Quebecu byl vybrán na 23. místě celkově Florida Panthers v draftu 2012 a Penguins ho získali výměnou v září 2020.

     

    Pittsburgh získal Mathesona výměnou s Floridou 24. září 2020. Má 138 bodů (49 gólů, 89 asistencí) ve 417 zápasech základní části s Panthers a Penguins a sedm

     

    Dohoda dává Canadiens smysl z mnoha důvodů, včetně zbavení se obránce, který už nechtěl být v Montrealu, a přivedení jednoho, který zde vyrostl. Matheson promluví s médii v pondělí


    Reacties

    Note: HTML is not translated!