Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins vydal prohlášení o coronavirus

    Hlavní trenér Pittsburgh Penguins Mike Sullivan řekl, že si musí vybudovat sebevědomí týmu a týmový přístup oslavou některých malých úspěchů. Tým prohrál osm z 10 her, takže zoufale hledají nějaké změny s dres Pittsburgh Penguins. Pittsburghští tučňáci v neděli ztratili svůj druhý přímý zápas 6-2 s Carolina Hurricanes. Pro tučňáky to byla nepochybně rána. Jake Gardiner přidal gól a asistenci, ale nezměnil žádnou pomoc.

    Pittsburgh je tak blízko, že chybí postseason. Čtyřicetiletá Marleau dává tučňákům pomlčku rychlosti a štěrku. Tým očekával, že bude lepší, když se jeho hráči konečně stanou zdravými. Pittsburgh má stále potenciál a čas to napravit, a stále jsou týmem, který se v sezoně 2019-20 tak hrál pozoruhodně, přestože se umístil na devátém místě v žebříčku východní konference. Dále si tučňáci vezmou svá nhl dresy a v úterý v New Jersey zahájí silniční houpačku se třemi hrami.

    Mike Sullivan řekl, že nyní musí převzít odpovědnost, aby se vymanili z extrémní protivenství. Musí připustit, že je to jejich vlastní chyba, že věci se dějí takto. Pro nás fanoušky musíme zůstat trpěliví, abychom viděli, co udělají, aby se odrazili. Pittsburgh Penguins vydal prohlášení týkající se obav z koronaviry. S ohledem na doporučení NHL hráčům omezit kontakt s fanoušky, Penguins tvrdí, že se budou řídit doporučeními CDC, UPMC a NHL, aby zajistili zdraví hráčů, zaměstnanců a fanoušků.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!