Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins také získal obrovský přínos z hvězdy Jevgenij Malkin

    Vánoce se blíží, mnoho fanoušků se již připravují klubové Levné Dresy NHL ho oslavit. Ottawa Senators dával sebe trochu předčasné, střední a pozdní naději pondělí proti obhájci titulu Stanley Cupu. Nakonec, i když schopnost Pittsburgh Penguins, aby se prohnul své útočné svaly v klíčových momentech je vedl k divokému, wide-otevřené 8-5 vítězství.

    Vzhledem k povaze nájezdech, to bylo naprosto příznačné, že Bryan Rust dát hru mimo dosah svůj tým do vedení Penguins sedmý gól na trestné střílení s 7:24 vlevo. Rust, který vstřelil první gól v noci, také dokončil svůj hattrick tím, že zaznamená do prázdné branky.

    Špičkový klub Dres Pittsburgh Penguins jsou velmi populární, si nenechte ujít. Penguins také získal obrovský přínos z hvězdy Jevgenij Malkin, jako Pittsburgh shromáždil z deficitu 4-2sekunda období před dalším vyprodaných davu je 445. po sobě jdoucí v Pittsburghu.

    Senátoři se hrnul do Pittsburghu po sobotní 2-0 vítězství nad Floridě a se záznamem 5-1-1 ve svých předchozích sedmi zápasech. Penguins mezitím byly na dvou-herní vítězná série, včetně 5-3 získávat Detroitu v sobotu a 6-2 porážce Dallasu minulý čtvrtek. Penguins byli také impozantní 10-2-1 doma.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!