Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins podepsal Brandon Tanev šest let

    Říká se, že Pittsburgh Penguins má v současné době zhruba 2,3 milionu dolarů ve zbývajících mezdách. Musí vyčistit prostor pro inkoust Pettersson, Aston-Reese a Blueger. Většina hráčů potřebuje místo na nhl dresy. Tučňáci mají několik jmen, které by mohly hledat jiné týmy. Pokud prodávají hráče, jako je Bryan Rust, který by mohl zvýšit jejich mezeru v platu na téměř 4 miliony dolarů. Mezitím musí vyrovnat Rustovu hodnotu a hodnotu RFA.

    Pittsburgh Penguins re-podepsal Joseph Blandisi ve středu. Blandisi se objevil v šesti zápasech pro tučňáky po jeho výměně z Anaheim Ducks. Tučňáci nyní podepsali kupředu s jedním rokem. Přední hrál část čtyř sezón v NHL s New Jersey s bodováním osm gólů a poskytování18 asistencí. Penguins asistent generálního manažera Bill Guerin chválil Blandisi je talentovaný a velmi konkurenční chlap.

    Pittsburgh Penguins podepsal Brandon Tanev s 21 miliony dolarů za šest let. Dlouhou dobu mohl nosit dres Pittsburgh Penguins. Dohoda je nejslabším článkem na jinak velmi dobré linii. Tanev přichází z kariéry, ale těžce těží z Adam Lowry a Andrew Copp, přestože je považován za elitu z hlediska držení. Tanev nyní udělá za rok 3,5 milionu dolarů.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!