Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins Crosby udržuje perspektivu

    kdy Penguins hostit Calgary plameny při PPG Barvy Arena. Je to pěkné, kulaté číslo. pokud zároveň je rád, nenechte si ujít jejich klubu Levné Dresy NHL. To ukazuje kombinaci kvality a dlouhověkosti, že pouze 85 ostatní hráči v historii ligy se podařilo.

    Věříme, že hokejový zápas bude více vzrušující, Dres Pittsburgh Penguins klubu je velmi populární, jste připraveni na jejich podporu? Připomíná Crosby všech spoluhráče v průběhu let, kteří mu pomohli dostat se na milník, a ty, které jsou příjemné vzpomínky na 29-letý dvojnásobný Stanley Cup šampiona. Ale tady je nejlepší část o 1000 bodů plošině pro Crosby.

    To je to, kolik měl od 5. ledna 2011, kdy hit z Tampa Bay obránce Victor Hedman dal Crosby svůj druhý otřes mozku během čtyř dnů. Musel sedět dalších 10-plus měsíců.

    Pro skvělých hráčů, pochod na 1000 bodů má nádech nevyhnutelnosti k němu. Dát na pár bruslí a produkovat bodů při rychlosti v blízkosti jejich kariéry průměru, a oni budou hit to dost brzy.

    Pro Crosby, i když je to připomínkou toho, že uvedení na páru bruslí - být lékařsky moci hrát hru, kterou miluje - nikdy není něco, co je třeba považovat za samozřejmost.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!