Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Pelletier chce hrát poker v Calgary

    Mým snem a mým primárním cílem je hrát NHL,“ řekl 21letý útočník po vývojovém kempu Flames minulý měsíc. Udělám vše, co je v mých silách, abych toho dosáhl.

     

    Nicméně, zda to bude v NHL pro Hokejové Dresy Česká Calgary Flames nebo jejich nedávno přestěhovaná pobočka American Hockey League, se určí během tréninkového kempu v září.

     

    Pelletier v Hokejové Dresy Česká, celkově 26. v aukci pro rok 2019, bude mít v příští sezóně určitě šanci zazářit v Calgary. Jednadvacetiletý křídelník by mohl využít odchodu Johnnyho Gaudreaua a Matthewa Tkachuka a získat místo v nejlepších třech lajnách albertského týmu.

     

    Jakoba Pelletiera v Hokejové Dresy Česká v současné době většina napadá, aby prolomil sestavu Flames z tréninkového kempu v této sezóně, ale zda se tak stane, se teprve uvidí. Hlavní trenér Darryl Sutter znovu a znovu prokázal, že je velkým fanouškem zkušených hráčů, a GM Brad Treliving se nikdy neostýchal dát svým vyhlídkám dostatek času na rozvoj v American Hockey League.

     

    Zatímco Jakob Pelletier v Dres Calgary Flames je po silné sezóně ve Stocktonu silným kandidátem na skok do NHL v příští sezóně, Kessel by mohl vyzvat jiné veterány, jako je Milan Lucic nebo Sean Monahan, aby hrál za nižší cenu a více gólů- skóre nahoru.

     

    „Loni jsem byl docela nervózní, abych byl upřímný. Pokud se budu držet svého stylu hry, být dobrý ve forčeku a efektivní s hůlkou, myslím, že můžu dát šanci ve svůj prospěch.

     

    "Musím hrát jednoduše a tvrdě a uvidíme, co se stane."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!