Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Patrice Bergeron nastřílel ve své kariéře v NHL 400 gólů

    Buffalo Sabres vyřadili ve čtvrtek večer Boston Bruins 5:0. Dvojice gólů z druhé třetiny od útočníka Bruins Patrice Bergerona otevřela zápas Bostonu.

     

    Bruce Cassidy a Bruins se snažili přijít na to, jak trápí jejich přesilové hry, a zdálo se, že ve čtvrtek večer našli svou důvěru.

     

    Patrice Bergeron skóroval třikrát a ve své kariéře v NHL dosáhl 400 gólů. David Pastrňák v Dres Boston Bruins ukončil propad Bostonu v přesilovce 0:39 svým 40. gólem v sezóně. Brankář nováčků Jeremy Swayman byl ve čtvrtek večer jmenován vítězem výroční ceny Bruins pro sedmého hráče, před tím, než tým vyhrál 5:0 nad Buffalo Sabres.

     

    Swayman krátce zamířil do Providence, ale vrátil se poté, co Rask nemohl hrát po operaci kyčle, a s Hokejové Dresy Česká vstupuje do posledního dne sezóny na 11. místě v NHL v procentu úspěšnosti (mezi brankáři s alespoň 30 odehranými zápasy). .

     

    Bergeron je čtvrtým Bruinem, který nastřílel 400 gólů, k Johnnymu Bucykovi (545), Philu Espositovi (459) a Ricku Middletonovi (402).

     

    Ullmark s Hokejové Dresy Česká předvedl 37 zákroků proti svému bývalému týmu pro svůj první výpadek v sezóně, když se snaží vyhrát místo brankáře č. 1 pro play off. Sabres posypali svého bývalého brankáře Linuse Ullmarka 37 střelami, včetně sedmi na tři neúspěšné přesilovky.

     

    Bruins se v Hokejové Dresy Česká rozloučili s hlavním atletickým trenérem Donem DelNegrem, který po 29 letech s týmem končí. Na výsledkové tabuli se objevila kompilace videí pro štěstí a další video ukazovalo, jak mu hráči předali golfový vozík jako dárek k důchodu.

     

    Boston Bruins jsou stále nad 20procentní úspěšností v přesilových hrách v sezóně, ale měsíční úsek marnosti je vyřadil z horní poloviny ligy kvůli úspěšnosti přesilových her v posezóně.tri


    Reacties

    Note: HTML is not translated!