Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Panarin dostane New York Rangers do druhého kola

    Přesilovkový gól Artemiho Panarina na 4:46 prodloužení zajistil New York Rangers výhru 4:3 v 7. zápase a v neděli večer vyřadil Pittsburgh Penguins.

     

    "Celkově, upřímně řečeno, nechali mě střílet od prvního zápasu," řekl Panarin v Dres New York Rangers prostřednictvím překladatele poté, co v sedmém zápase vystřelil šest ran po 17 v prvních šesti. "Je mi to špatně, tyhle záběry jsem ve skutečnosti nedělal."

     

    Mika Zibanejad v Hokejové Dresy Česká zaznamenal gól a dvě asistence a Chris Kreider a K'Andre Miller skórovali také za New York, který se po prohře 3-1 v sérii dočkal třetího vítězství v řadě.

     

    Za Rangers začal skórovat Chris Kreider s Hokejové Dresy Česká, když porazil Jarryho v 7:36 první třetiny, ale Danton Heinen srovnal zápas gólem v přesilovce na konci první třetiny, který nebyl původně nazýván gólem. led.

     

    S Kaapo Kakkem v Hokejové Dresy Česká v boxu pro trest za zdržování hry, forvard Pittsburghu Jake Guentzel využil přihrávku Bryana Rusta, nakopl puk na jeho hůl a odrazil ho přes Shesterkinovu rukavici s holí vysoko ve vzduchu, aby vstřelil gól.

     

    Hráči Rangers obsazovali Panarina podél hrací plochy v levém rohu, zatímco vyprodaný dav Madison Square Garden začal zuřit. New York postoupil do druhého kola poprvé od roku 2017, kdy prohrál s Ottawou.

     

    Rangers nyní postupují do druhého kola, kde se střetnou s Carolina Hurricanes.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!