Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Pacioretty miluje město a hraje si pro Montreal Canadiens

    Kapitán Montreal Canadiens, Max Pacioretty, měl další úspěšný den a získal peníze pro dobrou věc a teď je načase, aby se dostal na led. Je pravděpodobné, že v této sezoně zůstane na sobě Montreal Canadiens dres, ale je pravděpodobnější, že se mu podaří před obchodním termínem a je možné, že se to stane před začátkem výcvikového tábora. "Nejedná se o žádné rozhovory," řekl Pacioretty předtím, než skončil třetí ročník charitativního turnaje kapitánského turnaje v úterním golfovém klubu Richelieu Valley. Ale ačkoli byl den většinou o fundraiseru, budoucnost Paciorettyho s Montreal Canadiens byla jasným tématem.

    Pacioretty byl jedním z nejsilnějších gólmanů NHL od roku 2011-12 do roku 2016-17. Během šesti sezónového protahování s Hokejové Dresy získal průměrně 35 gólů na 82 zápasů. Canadiens jej nemusí za žádnou cenu chtít a už se ho snažil obchodovat alespoň s jedním. Obchodní pověsti by se mohly znovu ohřát v termínu obchodu. Jistě, ale pre-sezónní obchod činí cenu pro vyjednávání nepříjemná. Tým, který je získává, může požadovat, aby prodloužení smlouvy bylo součástí dohody. Pacioretty jasně uvedlo, že miluje město a hraje si pro Montreal Canadiens, a přestože se zdá, že je špatná krev, přilepená by byla možnost.

    Verwante Tags

    Montreal Canadiens dres Hokejové Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!