Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Ovechkin kritický formátu NHL play-off

    lední hokej je asi na začátku nové sezóny, jste připraveni vidět nádhernou hru se svými novými Levné Dresy NHL ještě? že současná National Hockey League formát play-off byla pouze na místě za tři sezóny, ale Washington Capitals kapitán Alex Ovechkin již viděl dost. Ovečkin se domnívá, že formát není dostatečně odměnit týmu pravidelné sezóně povrch.

    Minulou sezónu, Ovečkin Capitals skončil s 120 body na horní části metropolitní divize a s nejlepším záznamem v NHL. Chcete-li vidět jeho hra je opravdu vzrušující, a nyní proces hospodářské soutěže, jsou Dres Washington Capitals jsou velmi populární, si to nenechte ujít. Poté, co porazil Philadelphia Flyers v prvním kole, Caps se setkal s Pittsburgh Penguins - majitelé Východní konference je druhý nejlepší rekord na 104 bodů - ve druhém kole. Kotce by vyhrál série v šesti hrách a pokračoval vyhrát Stanley Cup. Protože oba týmy hrají ve stejné divizi, byla sestavena do stejné straně postseason držáku.

    Capitals 'tréninkový kemp otevře 23. září Do té doby, i když Ovečkin bude soutěžit jako součást ruského zápisu do Světový pohár v ledním hokeji nastaven na kick off v Torontu v sobotu. Ruská první akci přijde v neděli, kdy splňuje Švédsko jako součást Skupiny B. Myslím, že nosí Levné NHL Dresy je nejlepší podporu pro ně.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Washington Capitals Levné NHL Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!