Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    OILERS podepisuje roční smlouvu s PULJUJARVI, vyhne se arbitráži

    Ukázalo se, že Jesse Puljujarvi se nakonec dokázal vyhnout arbitráži. Několik dní před plánovaným arbitrážním jednáním Eliliotte Friedman oznámil, že 24letý pravý křídelník podepsal s Edmonton Oilers prodloužení o 1 rok na 3,0 milionu dolarů.

     

    A pokud jde o Puljujarviho v Hokejové Dresy Česká, Oilers musí vidět, co v něm je. Je to ohromný defenzivní hráč, který dělá věci po celém ledě, které běžné oko nezachytí.

     

    Puljujarvi v Hokejové Dresy Česká je mladý, držení míče, forčeking, hladový po puku, defenzivně odpovědný křídelník s poziční všestranností a určitou zbývající vývojovou dráhou, který je nyní podepsán za rozumnou cenu na rok 2022-23.

     

    Puljujarvi v Hokejové Dresy Česká měl loni jednu ze svých nejlepších sezón v NHL, když vstřelil 14 gólů a 36 bodů v 65 zápasech. I když měl dobrý vstup do sezóny s 10 góly a 23 body v prvních 28 zápasech sezóny, jeho nákladní vozy klesly do druhé poloviny.

     

    Puljujarvi v Dres Edmonton Oilers přidal dva góly a jednu asistenci v play off Stanley Cupu v roce 2022 a pomohl Oilers dostat se do finále Západní konference. Puljujarvi má všechny nástroje, aby se stal silou v lize, ale zdá se, že to, co ho drží zpátky může být mentálním aspektem hry.

     

    Stručně řečeno, je to skvělý den, pokud se Oilers do budoucna budou držet Puljujärviho. Vyměnit posedového honiče za chlapíka ze třetí linie, který to trochu nakopne, nebude pro Oilers zrovna dobrý obchod.

     

    V nejhorším případě začne Puljujarvi v příštím roce v roli šestky a přejde na křídelníka třetí lajny, což není nejhorší věc na světě. V nejlepším případě najde v průběhu roku určitou úroveň konzistence a zaboduje na vyšší úrovni. klip než 0,55 PPG, který udělal loni.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!