Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Nyquist udělá žraloky ještě strašidelnější, protože jsou ještě hlubší

    Každý NHL hráč dýchá úlevou, když končí termín 2019 NHL. Žraloci jsou v současné době pět bodů za Calgary Flames, kteří vedou západní konferenci a tichomořskou divizi. I přes jednostrannou ztrátu týmu byl bodový hokej na své individuální hře vzrušující: "Nyquist se večer v noci ve své první hře se žraloky zapletl." Gustav Nyquist, který nosí nhl dresy, je inteligentní a všestranný brankovač. který je na tempo nejlepšího ročníku své osmileté kariéry. S novým kroucením v ságě o zranění Erika Karlssona, doplněním Gus Nyquist a projít termínem NHL, je to perfektní den, kdy se převezme jezdec na území Sharks.

    Toto spojení s Thornton-Nyquistem, Thornton (19), který se chystá obhájci v Nyquistu (14) otevřít, je přesně to, co San Jose doufá, že uvidí mnohem více do června. Pokud je Nyquist schopen pokračovat v tempo, který byl po celou sezónu, učiní žraloky ještě strašidelnější, protože jsou ještě hlubší. Takže fanoušci v dres San Jose Sharks očekávají jeho výkon. Kromě podpory hry 5 na 5, Nyquistovo hladké bruslení a hokejový smysl dávají San Jose Sharks další zbraň v neutrální zóně. Sharks budou hrát 12 z posledních 18 zápasů v centru SAP se dvěma ze svých šesti jízdních utkání v Kalifornii.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!