Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Nový špičkový linky Blackhawks 'pracují tak daleko

    Pokud se vám líbí hokej, nenechte si ujít klubový Levné Dresy NHL. přední sezony, Blackhawks trenér Joel Quenneville mluvil o párování Patrick Kane a Jonathan Toews na stejném řádku. Ale když začala sezóna, Quenneville neměl spoušť.

    Všichni víme, Chicago Blackhawks jsou velmi populární v celém světě, se můžete připravit nové Dres Chicago Blackhawks pro jejich podporu? Místo toho, Toews hrál s otočným obsazení na horním řádku, zatímco Kane zůstal u jeho plodné linemates, Artem Anisimov a Artemi Panarin. Po Toews odešel k pomalému startu bodování, Quenneville udělal pohyb pro poslední dvě hry, a to mělo nějaké nedozírné následky. Toews vstřelil svůj první gól v sezoně neděli proti Kings - i když v přesilové hře bez Kane na ledě - zatímco nová druhá řada Quenneville sestaven byl nejproduktivnější od spínače.

    Měli památnou sekvenci v nedělním vítězství 3-0, který zahrnoval Hossa výhru stolní bitvu, běží dát-and-go s Panarin a pak udeří Anisimov na prahu s výbornou přihrávkou pro šestý cíl Anisimov ze sezóny.

    To pomohlo, že Anisimov hraje snad jeho nejlepší úsek hokeje od svého nástupu do Hawks než v minulé sezóně. Jeho šest cíle byly vázány na ligového vedení až do neděle s kolegou Richard Pánik a šest jiní, a on zaznamenal bod v sedmi po sobě jdoucích hrách, včetně vítěze přesčasové pátek proti Devils.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Chicago Blackhawks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!