Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Noví hráči touží po výcvikovém táboře

    Philadelphia Flyers podepsali Brian Elliott s ročním prodloužením smlouvy o 2 miliony dolarů. Elliott se po dvou sezonách stal neomezeným volným agentem. Ačkoli on bojoval zranění každý rok, on hrál v tandemu pro většinu jeho kariéry. Má rád nhl dresy tolik. Zdá se, že Philadelphia sází na to, že Elliott zůstane zdravý pro sezónu. Není důvod ho přivést zpět, protože smlouva je levná.

    Philadelphia Flyers potvrdili, že Nick Schultz bude trenérem rozvoje klubu. Schultz byl v průběhu své 15leté kariéry chytrý, na roli orientovaný chlap. V roce 2017 ukončil svou kariéru v NHL v 1 069 zápasech s 30násobným skóre. Schultz řekl, že je to vzrušující a těší se na spolupráci s kluky. Kromě toho, Flyers přinesli Andy Rannells jako asistent manažera vybavení.

    Maskot Philadelphie Flyers 'překvapil sedmiletého chlapce se zdravotním postižením. Caiden O'Rourke neměl plnou pravou nohu. Chlapec říkal, že chce Gritty-themed protézy. A jeho sen se naplnil. Mezitím Gritty také dal Caidenovi dres Philadelphia Flyers s jeho jménem. Nový trénink začne po skončení sezóny. Morgan Frost a Joel Farabee se v září zřejmě toužili po výcvikovém táboře.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Philadelphia Flyers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!