Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    NHL může zahájit novou sezónu v lednu

    Sezóna NHL 2020–21 by mohla začít v polovině ledna, ale nic nebylo dokončeno. Komisař NHL Gary Bettman uvedl, že se soustředí na to, aby mohli začít někdy v polovině ledna. Budou se snažit hrát co nejvíce her, přestože je již nutné program zkrátit. Sezónu NHL stále ovlivňuje COVID. Dosud však nebylo rozhodnuto, zda budou týmy hrát ve svých arénách nebo v rozbočovačích.

    Jason Labarbera se stane trenérem brankářů Calgary Flames na plný úvazek. Mezitím tým ve středu také oznámil vytvoření oddělení brankářů. Ve skutečnosti již dříve toto oddělení založilo mnoho týmů, jejichž cílem je investovat více zdrojů do jeho rozvoje a koučování. Flames podepsali Jacoba Markstroma, který pro ně byl dosud nejbohatším kontraktem.

    Melker Karlsson, který je jedním z úspěšných evropských volných hráčů v NHL, se rozhodl podepsat se Skelleftea AIK v SHL. Není divu, že ho letos zůstal ve Švédsku poté, co strávil posledních šest sezón se San Jose Sharks. Až se vše vrátí do normálu, vrátí se do NHL s dres San Jose Sharks.

    Max Pacioretty považuje pověst naznačenou o tom, že ho Vegas Golden Knights dojmou, jako o ničem. Útočník hrál v Montrealu 10 let a nyní má stále tříletou smlouvu s Knights. Pacioretty dostal nová nhl dresy a připojil se k Vegas s dohodou 28 milionů dolarů a v minulé sezóně vstřelil 32 gólů a přidal 34 asistencí v 71 zápasech.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!