Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    New York Strážci mohou použít Kreidera k posílení jejich útoku

    New York Rangers musí teprve najít shodu v letech 2019-20 a hlavní trenér byl silně kritizován. David Quinn se pokusil co nejlépe obnovit sestavení týmu, aby nalezl úspěch. Nemluvíme jen o nhl dresy. V loňském roce správně zvládl Chytilovu špatnou situaci. Trenér se také přizpůsobil, aby přesunul Kakka z první šestice dopředu. Zdá se tedy, že je příliš brzy na to, aby se o něm rozhodlo.

    Brendan Smith viděl v posledních dvou letech rozsáhlou akci jako vpřed. Jako všestranný hráč se Smith dokonale hodil pro čtvrtou řadu. David Quinn poznal své nadání a začal ho používat jako vpřed. Pro hráče se zdá být pyšný na svou dres New York Rangers. New York Rangers se snaží posílit svůj seznam tak, aby stále hledali nové talenty. Někdo spojil Jesse Puljujarvi s týmem. Říká se, že má zájem o jeho službu.

    New York Rangers strávili první měsíc nové sezóny. A v této sezoně budou čelit jednomu ze svých nejtěžších plánů. Tento měsíc musí hrát 15 her za 30 dní. Prohráli pět her v řadě a soutěž je drsná. Ale největším problémem pro seznam bude nedostatek bodování. Kreider hrál důležitou roli v minulé sezóně se Zibanejadem a Kevinem Hayesem. Neočekával se, že dostane první ledový čas. Strážci však mohli posílit svůj útok pomocí Kreidera.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!