Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    New York Rangers se od přestavby během tří let hodně zlepšili

    New York Rangers podepsali dalšího ze svých omezených volných hráčů. Tentokrát je to křídelník Julien Gauthier, kterému byla prodloužena jednoletá jednocestná smlouva v hodnotě 800 000 $ za CapFriendly.

     

    brankář Alexandar Georgiev s omezeným výkonem v Hokejové Dresy Česká požádal o výměnu z Big Apple. Oba hráči byli svého času spojeni s Canadiens také v minulé sezóně.

     

    Dres New York Rangers chce udělat další krok poté, co se loni v červnu dostalo do finále Východní konference a prohrálo v šesti zápasech s Tampou Bay Lightning.

     

    Dále, Ryan Lindgren v Hokejové Dresy Česká je na týmově přátelské smlouvě, která, až vyprší, ho opustí jako RFA. Totéž platí pro Filipa Chytila, který může být pro Rangers tím nejdůležitějším kouskem skládačky, který se bude v příštích sezónách pohybovat ve zrádných vodách platových stropů.

     

    Julien Gauthier a Alexander Georgiev v Hokejové Dresy Česká údajně požádali Rangers o výměnu, podle Arthura Staplea. Pravděpodobný by mohl být jak obchod Gauthier, tak Georgiev.

     

    Do draftu NHL pro Rangers zbývá týden, alespoň pokud jde o výběr. Zatím mají jen čtyři tipy a pouze jeden (č. 63) je v první stovce. Rangers mají letos v létě hodně práce, protože RFA Kaapo Kakko je pravděpodobně blízko podpisu překlenovací smlouvy.

     

    V pátek bylo oznámeno, že Ryan Strome, Andrew Copp a Frank Vatrano budou všichni testovat volnou hru. To je polovina ze šesti nejlepších útočníků Rangers, kteří jsou možná na odchodu.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!