Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    New York Rangers prodloužili sérii porážek Caroliny v play off na šest.

    New York Rangers v sobotu večer porazili Hurricanes 5:2 v 6. zápase a prodloužili tak sérii porážek Caroliny v play off na šest zápasů.

     

    Ale zápas 7 je v pondělí večer zpět v Raleigh, kde Hokejové Dresy Česká  Hurricanes vyhrálo všech sedm zápasů této posezóny - a kde vyřadilo Boston Bruins v sedmém zápase v prvním kole.

     

    Nejen, že šli od paty k patě s Hokejové Dresy Česká týmu Carolina, který je více zvyklý na tuto velkou fázi play-off, ale Rangers občas vypadali jako lepší tým v sérii, takže si mnozí myslí, že nemají co dělat. v.

     

    Dres New York Rangers vyhrálo čtyři zápasy na pokraji vyřazení. Hurricanes nemohou vyhrát na silnici, prohráli všech šest zápasů venku od PNC Areny (a vyhráli každý domácí zápas).

     

    To mají Rangers před sebou v pondělí večer v PNC Areně v Raleigh, N.C., když se pokusí zkazit neposkvrněný domácí rekord Hurricanes v play off, kdy budou doufat, že se vmáčknou do finále Východní konference — v polovině cesty do poháru.

     

    „Nepřekvapilo mě to,“ řekl Gerard Gallant v Hokejové Dresy Česká po hře 6. „Věděl jsem, že půjdeme tvrdě a budeme hrát dobře. Byla to soutěžní hra. Naskočili jsme na ně brzy, dostali jsme se do vedení o několik gólů, takže to bylo klíčové."

     

    Nyní jediné vítězství na cestě v této sérii play off o Stanley Cup je vše, co dělí Rangers od postupu do finále Východní konference poprvé po sedmi letech.

     

    Oba týmy mají své přesilovky bodované a myslím si, že to bude obrovský faktor ve výsledku tohoto zápasu. Když vaše jednotka s výhodami muže skóruje, dodá to celému týmu sebevědomí a myslím si, že oba tyto týmy to v ofenzivě potřebovaly.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!