Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

New York Rangers porazili Sharks 2:1

Igor Shesterkinin paluu on paras syy Rangersille

Rangers heittää 29 pelastusta Igor Shesterkiniltä

New York Rangers kohtasi Sharksin 2-1

Rangersilla ei ole varaa hukata upeaa suorituskykyä Shesterkiniltä, ​​joka ei ole pystynyt ponnistelemaan yhtä johdonmukaisesti kuin aloitti viime kaudella.

Mitä tulee Rangers NHL Pelipaidat , takaisin pudotuspelien yläpuolelle valmistautuessaan tiistaina ja keskiviikkona Los Angelesissa ja Anaheimissa tapahtuvaan peräkkäiseen otteluun, joka täydentää tämän matkan länteen.

NHL Pelipaidat pukeutunut Julien Gauthier rikkoi maalinteon tasapelin kolmannen erän lopussa ja New York Rangers voitti San Jose Sharksin 2-1 lauantai-iltana. Adam Fox teki myös maalin ja Igor Shesterkin torjui 21 torjunnalla, mikä auttoi Rangersia voittamaan kolmannen kerran. viidessä pelissä (3-1-1).

"Mielestäni Igor on ollut erinomainen", Gerard Gallant NHL Pelipaidat sanoi. "Olen tyytyväinen Igoriin ensimmäisestä päivästä. Tiedämme, mitä meillä on takana. Kun pelaamme hyvin kuten teimme tänä iltana, voitamme paljon niistä peleistä."

"Näimme, mitä tapahtui toisessa erässä", kapteeni Jacob Trouba New York Rangers Pelipaita sanoi. "Meidän täytyy pelata yksinkertaista jääkiekkoa. Meidän ei tarvitse tehdä söpöjä pelejä sinisellä linjalla. Ota kiekko syvälle ja anna hyökkääjät menevät töihin. Se oli iso maali lopussa voimankäytöstä ja Igor pelasi hyvän pelin.

Torstai-iltana Krakenille hävittyään jatkoajalla 3-2, Rangers on 8-6-4, tuskin itäisen konferenssin pudotuspelien rajan yläpuolella. Eikä se ole Shesterkinissä - hän näytti pokaalinsa voittaneelta itseltään pysäyttäessään 29. laukauksia, luovuttanut pari taipunutta maalia asetuksessa ja levypalloyritys jatkoajalla.