Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    New York Rangers přišli, když vyhrál poslední dvě hry v řadě

    New York Rangers čelí jakousi krizi identity, která čelí životně důležité otázce zaměřené na to, zda uděláme playoff. Nosit nhl dresy, Penguins vstoupit do této hry z cesty 3-2 vyhraje nad divokou, zatímco Rangers jsou mimo silnici 2-1 vyhrát přes Blues. Pittsburgh Penguins a New York Rangers se setkávají ve středu v NHL v Madison Square Garden. Strážci měli štěstí, že se dostali ze St. Louis s výhrou, protože byli po celou hru vyhraněni, ale Henrik Lundqvist opět vedl cestu k Blueshirts.

    Strážci měli štěstí, že se dostali ze St. Louis s výhrou, protože byli po celou hru vyhraněni, ale Henrik Lundqvist opět vedl cestu k Blueshirts. Rangers z New Yorku dosahují v průměru 2,8 gólu na jednu hru a dosahují 20,7% svých příležitostí k napájení. Strážci jsou stále deset bodů z prvního a šest bodů z osmého místa na východní konferenci, ale přicházejí s tím, že vyhráli své poslední dvě hry za sebou. Fanoušci v dres New York Rangers mají sebevědomí. Pittsburghští tučňáci jsou opět v rozhovoru Stanley Cupu. Sidney Crosby vede tým v gólech (18) a bodů (48), jelikož v pondělí v noci zvítězily vítězství Pears proti Minnesotě Wild.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!