Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    New York Rangers možná předběhli, ale Tampa Bay Chargers srazila

    Tampa Bay Lightning oslavuje Palatův postupový gól proti New York Rangers v 5. zápase finále Východní konference ve čtvrtek v New Yorku. Lightning porazili Rangers 3-1.

     

    Za poslední tři zápasy si Palát v Hokejové Dresy Českápřipsal tři góly a dvě asistence, což zahrnuje i tříbodový výkon za úterní vítězství ve 4. zápase.

     

    Dres Tampa Bay Lightning předčasně vystřelilo na branku, které se odrazilo od trubek branky. Ale Tampa Bay dokázala v prvních 13 minutách vystřelit jen dvě střely na branku. New York nedopadl o moc lépe s pouhými 4 střelami na branku za stejnou dobu.

     

    Během posledního úspěchu organizace v play off v letech 2012 až 2017, během kterého se Hokejové Dresy Česká Rangers každý rok kvalifikovalo do play-off, se třikrát probojovalo do finále konference (2012, 2014, 2015) a jednou do finále Stanley Cupu ( 2014), Rangers vedli 3-14 v zápasech poté, co se dostali do vedení série.

     

    Ryan Lindgren v Hokejové Dresy Česká prolomil sucho ve druhé třetině a vstřelil první gól v zápase pro Rangers, 1:0. Lightning nenechali New York ukončit třetinu vedením. Do konce druhé třetiny zbývaly něco málo přes dvě minuty a Lightning rozsvítili lampu gólem z hokejky Michaila Sergačeva.

     

    Když se hodiny blížily ke konci, zdálo se, že Nikita Kucherov z Tampy toužil vsáknout gól v poslední vteřině a přisypat sůl na ránu pro New York. Poté, co byl dodán zdravý úder, vypukla totální rvačka.

     

    Nyní budou mít Lightning šanci postoupit do finále Stanley Cupu potřetí za sebou na domácím ledě v šestém zápase, který se odehraje v sobotu. Tampa Bay má historickou bilanci 8-2, když vede 3-2 v sérii nejlepších ze sedmi.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!