Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Najít obchodní destinaci pro Nilse Lundkvista může být obtížné

    Lundkvist má výjimku a do konce vstupní smlouvy mu zbývají ještě dva roky. Jako velmi nadějný obránce střílející pravou rukou tam má velkou hodnotu. Říká se, že Strážci chtějí jeden kus stejné hodnoty.

     

    Než Lundkvist nosil Hokejové Dresy Česká Rangers, byl považován za jednoho z nejlepších kandidátů v organizaci. Ve své poslední sezóně SHL vyhrál Salming Trophy jako nejlepší obránce ligy narozený ve Švédsku, který zaznamenal 14 gólů a 32 bodů v 52 zápasech.

     

    To bylo nejvíce gólů od obránce jako 21letého nebo mladšího hráče v historii SHL.

     

    Předpokládá se, že Dres New York Rangers si žádá vyhlídky s podobným hodnocením, nejlépe centra. Pokud ne, rádi ho využijí jako obchodní čip v příštím termínu výměny NHL.

     

    Lundkvistova situace je jiná než Hokejové Dresy Česká Liase Anderssona a Vitaliho Kravtsova. Ví, že je zablokován a nemá problémy s vedením jako Andersson a Kravtsov.

     

    Pokud Hokejové Dresy Česká Rangers nenajde vhodného mladého centra, pak jedinou reálnou cestou je vybrat si draft za spravedlivou hodnotu.

     

    To znamená poslat Lundkvista do týmu na to, co by pravděpodobně bylo na konci prvního kola. To není nejlepší scénář, protože Lundkvist plánuje být čtyři nejlepší obránce, který řídí moc

     

    Zdá se, že největší slabina Rangers v jejich vyhlídkovém fondu je v centrální pozici, přičemž za poslední tři roky bylo vybráno pouze několik vyhlídek uprostřed. Montreal Canadiens přidali Kirbyho Dacha a Seana Mona

     

    Nicméně ujasněme si situaci. Strážci ho jen tak nevymění a o Drurym není známo, že by spěchal. Výměna by mohla přijít před začátkem sezóny, jak Nils i jeho agent doufají, ale Druryho modus operandi je dát si na čas, dokud nedostane, co chce.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!