Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Martin Jones zveřejnil další dvě hrozná představení

    Evander Kane učinil kritické komentáře o tom, jak lineman Kiel Murchison zvládl hádku na 29. září hry prozeason. Poté byl NHL na tři hry pozastaven. Stále však trval na tom, co řekl, a nepřipustil by zpět připomínky. Mezitím jeho nepřítomnost způsobila, že přední skupina týmu byla tak tenká a méně silná. San Jose Sharks vstřelil ve svých prvních třech hrách jen tři góly. Hlavní trenér řekl, že Kane je velmi dobrý hráč NHL, ale musí se vypořádat s dobrými i špatnými.

    San Jose Sharks potřebuje nějaký čas, aby nahradil Joe Pavelski a Gus Nyquist. Je zřejmé, že vypadali lépe v sobotu vs. Anaheim. Minulou sezónu skončili na šestém místě v NHL a zamíchali koučovací povinnosti, ale systém vypadal zdravě a fungoval dobře. Žraloci potřebují vyčistit nějaký prostor, aby získali dostatek platových čepic, ale není třeba aktualizovat své nhl dresy. Na začátku bídy záleží trenér a brankář a každý musí nést odpovědnost za ztrátu.

    Martin Jones zveřejnil další dvě strašlivá představení, která mohou být také součástí této ztráty. Danil Yurtaykin se stal jedním z šesti nejlepších v týmu. Manuel Wiederer, který měl na sobě dres San Jose Sharks, byl zraněn v táboře po jeho dvou-brankové preseason hře a nikdo nemohl nabídnout pomoc na úrovni NHL právě teď. Trpí ztrátami, které doposud přináší špatná hra, ale naštěstí mají Žraloci čas obrátit svou sezónu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!