Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Marcus Johansson přinesl Boston Bruins nějakou hloubku

    Karson Kuhlman byl poslední volbou, aby naplnil pravé křídlo ve hře 7. Přestože na druhou linii vstřelil určité tempo, je stále velkou otázkou, že by byl na prvním místě v sestavě Boston Bruins. . On má jen jedenáct pravidelných sezónních her k jeho jménu. Ve skutečnosti, Kuhlman ukázal určité pohledy na potenciál v minulé sezóně. Hlavní trenér Bruce Cassidy však pravděpodobně nedůvěřuje mladému, neohrabanému talentu jako je Karson Kuhlman. Počkejte a uvidíme, co se stane.

    Boston Bruins se snaží zabít Davida Backese. Ztratí majetek mimo jen Backes, aby zajistili dohodu. Je velmi pravděpodobné, že ztratíte první kolo. A větší výzvou je najít tým, který by David Backes rád odnesl dres Boston Bruins a šel dál. A další možnost pro Boston Bruins je, že hodit do vyhlídky. Tato možnost by však nepomohla přesně v jejich krátkodobých potřebách pro Boston Bruins.

    Boston Bruins neučinil Marcus Johansson smlouvu za tak nízkou cenu. Hodnota hráče vzrostla po úžasném postseason. Ačkoli křídlo dělá $ 4.5 milión rok, Boston mohl dovolit takový obchod včetně jeho nhl dresy. Možná se nezdá, že je to důležitý hráč, ale přinesl do soupisu určitou hloubku. Je politováníhodné, že Marcus Johansson už nezůstane v Bostonu Bruins.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!